Nee, een dobbelsteen kwam er niet aan te pas op de gezamenlijke gemeente-avond van hervormd en gereformeerd.Wel een heldere uiteenzetting rond de financiële ontwikkelingen, het tijdpad tot nu toe...en verder. En een globaal overzicht van de (on)mogelijkheden van de zes kerken. En dat binnen een kader van opening/sluiting en gereformeerde en hervormde overwegingen van de beide preses van de Algemene Kerkenraden. Belangrijke data: 12 oktober (dan moeten de wijken hun eerste en tweede voorkeur voor één van de kerkgebouwen uitspreken) Op 28 oktober volgt het advies van de Stuurgroep en op 26 november het voorgenomen besluit van de beide AK's. Kort dag dus. De bal ligt nu bij de wijkwerkgroepen en de kerkenraden om tot creatieve oplossingen te komen. Ze zullen ongetwijfeld daarbij inbreng vragen van de gemeenteleden.

Voor het officiële verslag van de gemeenteavond van 16 september: klik hier.

Reacties op de gemeente-avond en andere reacties kunt u kwijt op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor de uitgebreide toelichting op alle kerkgebouwen: https://www.dropbox.com/s/1myg5rtjioa0pdp/2014_075_RAPP_16092015.pdf?dl=1 


Agenda

Kerkdiensten